Tonbyggaren

Butik

Tonbyggaren Violincenter välkomnar alla med intresse för stråkinstrument och stråkmusik, oavsett ålder och nivå, amatörer såväl som professionella.
Vi är specialiserade på stråkinstrument vilket innebär att vi även har en hel del specialkunskaper i ämnet som kan vara svåra att finna på annat håll. Vårt jobb är att dela med oss av dessa kunskaper! Butiken är en av de mest välsorterade stråkbutikerna i landet. I den 168m2 stora butikslokalen finns 100-tals instrument som står redo för provspelning. Här finner du även alla former av tillbehör. I butiken finner du stråkar, etuier, axelstöd, strängar, med mera.

Välkommen hit för att botanisera!

I butiken inryms även verkstaden. Här får du direktkontakt med reparatör och byggare. Du kan även få råd och tips, svar på frågor om skötsel av ditt instrument och diskutera fiolbyggeri. Tonbyggaren är ett center för stråkmusik. Utöver att vi säljer och reparerar instrument, jobbar vi ständigt för att stimulera och inspirera musiker i vår närhet. Vi strävar efter att vara en positiv kraft i stråkvärlden och bidra till ett rikt och levande musikliv.

Tonbyggaren erbjuder alltid förmånliga priser

Vår webshop har upphört! Du kan givetvis fortfarande beställa varor o få dem hemskickade genom att ringa oss i butiken. Ring oss för frågor.

Vi har 1000-tals olika artiklar i butiken. Har vi inte din vara i lager så beställer vi. Välkommen att kontakta oss!